bungalow transformation (ellerslie)

Location: Ellerslie

Duration: 32 weeks

Registered Master Builders 2014 House of the Year: SILVER Award

This bungalow received a facelift from a tired old relic to an exceptional family home

We completed this project in two stages. Stage one was renovation to the exterior envelope. Stage two was the bulk of the works involving demolishing the back of the house and completing extensions including new first floor decks.

The interior was gutted and whilst some decorative ceilings were retained for refurbishment all other linings and finishing details were new.

Stephen Jones Architects completed the design and in conjunction with Bespoke Interior Designer we were provided with comprehensive documentation to allow us to complete this seamless renovation.

The owners own flair and individuality is evident with the choice of punchy colours and patterns in the decoration.


2014 House of the Year award

This house was entered in the 2014 House of the Year competition and was awarded Silver in the Future-Proof Building Renovation Award over $500,000 category.